ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 15(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegopomidorki kokrajlowe 15 sztukserek mascarpone Milbona 4 łyżek stołowycholiwa z oliwek terra di Bari 1 łyżek stołowychbazylia 1 łyżek deserowychnatka pietruszki 1 łyżek deserowychsól według uznaniapieprz według uznaniaśmietana kwaśna Pilos 1 łyżek stołowychWykonanie:W naczyniu wymieszać serek ze śmietaną, oliwa, natką pietruszki i bazylią, całość doprawić solą i pieprzem.pomidorki umyć i osączyć, każdy przeciąć w poprzek i część z szypułką odłożyć do dekoracji. Przy pomocy szpiczastego noża, delikatnie usunąć pestki i tak przygotowane pomidorki wypełnić przygotowanym nadzieniem. Gotowe pomidorki poukładać na talerzu i podawać jako przystawkę bezpośrednio po przyrządzeniu.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z seremSałatkiSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 15(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegopomidorki kokrajlowe 15 sztukserek mascarpone Milbona 4 łyżek stołowycholiwa z oliwek terra di Bari 1 łyżek stołowychbazylia 1 łyżek deserowychnatka pietruszki 1 łyżek deserowychsól według uznaniapieprz według uznaniaśmietana kwaśna Pilos 1 łyżek stołowychWykonanie:W naczyniu wymieszać serek ze śmietaną, oliwa, natką pietruszki i bazylią, całość doprawić solą i pieprzem.pomidorki umyć i osączyć, każdy przeciąć w poprzek i część z szypułką odłożyć do dekoracji. Przy pomocy szpiczastego noża, delikatnie usunąć pestki i tak przygotowane pomidorki wypełnić przygotowanym nadzieniem. Gotowe pomidorki poukładać na talerzu i podawać jako przystawkę bezpośrednio po przyrządzeniu.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z seremSałatkiSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: