ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopaluszki grissini Ital d\'Oro 250 gramówszynka Dulano w plastrach według uznaniaserek mascarpone Milbona 3 łyżek stołowychśmietana kwaśna Pilos 1 łyżek stołowychbazylia posiekana 1 łyżek deserowychnatka pietruszki posiekana 1 łyżek deserowychsól według uznaniapieprz według uznaniapomidorki koktajlowe według uznaniaWykonanie:W naczyniu wymieszać serek ze śmietaną i doprawić solą oraz pieprzem, dodać bazylię i pietruszkę, wymieszać. Plastrami szynki włoskiej owinąć paluszki i poukładać na dużym talerzu, udekorować pomidorkami koktajlowymi, listkami bazylii i pietruszki i podawać z przygotowanym serkiem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: