Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopaluszki grissini Ital d\'Oro 250 gramów
szynka Dulano w plastrach według uznania
serek mascarpone Milbona 3 łyżek stołowych
śmietana kwaśna Pilos 1 łyżek stołowych
bazylia posiekana 1 łyżek deserowych
natka pietruszki posiekana 1 łyżek deserowych
sól według uznania
pieprz według uznania
pomidorki koktajlowe według uznaniaWykonanie:W naczyniu wymieszać
serek ze
śmietaną i doprawić
solą oraz
pieprzem, dodać
bazylię i
pietruszkę, wymieszać. Plastrami
szynki włoskiej owinąć paluszki i poukładać na dużym talerzu, udekorować
pomidorkami koktajlowymi, listkami
bazylii i
pietruszki i podawać z przygotowanym
serkiem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: