ßßß
Składniki:4 gotowe bułki hamburgerowepomidorogórek konserwowycebulaszynkaser tostowymajonez (2-3 łyżki)ketchupmasłokapusta pekińska (kilka liści)Pomidora, ogórka pokroić w plasterki, cebulę w piórka. Kapustę pekińską poszatkować i wymieszać z majonezem do smaku. Bułki przekroić, dolną część posmarować cienką warstwą masła. Położyć cebulę, na to szynkę, pomidora i ogórka. Przykryć kapustą pekińską wymieszaną z majonezem (około 2 łyżki kapusty). Polać ketchupem do smaku (nie za dużo, aby nie 'pływało'), Dobrze przykryć serem. Gotową bułkę przełożyć na folię aluminiową i zawinąć. Wierzch podziurawić w kilku miejscach widelcem.Bułki włożyć do piekarnika na około 10-15 minut w temperaturze 180 stopni C.Smacznego! :)