Wykonanie
Dziś prosta rzecz, ale bardzo uniwersalna, u nas bardzo często pojawia się na
stole obiadowym, czasem do kolacji. Uniwersalny dodatek pasujący do wszystkiego. Można włożyć do lunchbox'u i garść witamin zapewniona.


Dziś testowałam
Sól z
octem balsamicznym Royal Brand.Czy można sobie wyobrazić coś lepszego do dressingu sałatkowego?Wysokiej jakości
sól z ciekawym kwaskowym posmakiem
octu balsamicznego, nie spotkałam się wcześniej z takim produktem, byłam mile zaskoczona zarówno smakiem jak i przydatnością takiej
soli w kuchni. Oprócz dressigu, to doskonały dodatek do sosu czy zupy, bardzo podkręca ich smak.
miks sałat różnychgarść
rzodkiewek ( 5-6 sztuk) pokrojonych5 wędzonych
śliwek pokrojonych w paseczki1 duży
pomidor ze skórką ( pokrojony w dużą kostkę)3 łyżki prażonego na suchej patelni
słonecznikasos: 1/3 filiżanki
oliwy extra vergin1 łyżeczka
octu balsamicznegoszczypta suszonej siekanej
bazylii bioodrobina skórki otartej z
cytrynysól z
octem balsamicznympieprz świeżo mielony