ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoser żółty 300 gramówmajonez 3 łyżek stołowychorzechy włoskie 50 gramówczosnek 3 - 4 ząbkikrakersy - paczka 1 sztukpumpernikel - opakowanie 1 sztukbułeczki pszenne - paluszki według uznanianatka piertruszki według uznaniaWykonanie:Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach i starannie wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i majonezem. Kromki pumpernikla pokroić na małe kwadraty, a bułeczki na małe okrągłe kromki. Pokrojone pieczywo i krakersy dość grubo posmarować pastą, każdą tartinkę udekorować połówką orzecha i natką pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKanapki weg.Kuchnia PolskaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: