Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
jabłka 2 sztuk
gruszki 2 sztuk
śliwki węgierki według uznania
sok z cytryny według uznaniakiść
winogron według uznania
cukier puder 1 łyżek stołowych
orzechy włoskie według uznania
wino deserowe białe 200 mililitrówWykonanie:Obrać
jabłka i
gruszki, pokroić w kostkę następnie polać
sokiem z cytryny. Usunąć ze
śliwek pestki, pokroić na ćwiartki a
winogron na połówki.
Owoce wymieszać z
cukrem pudrem i polać
winem. Nałożyć
sałatkę do salaterek, posypać posiekanymi
orzechami.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryInneSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: