ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegofilet dorsza 150 gramówczosnek według uznaniacytryna 1 sztukolej 1 łyżek stołowychnatka pietruszki według uznaniasól według uznaniapieprz biały według uznaniaWykonanie:Umytą i osuszona rybę posolić i oprószyć białym pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Usmażyć na patelni bez tłuszczu. Ząbki czosnku umyć i osuszyć ( nie zdejmować skórki), podsmażyć na patelni. Usmażoną rybę skropić olejem.Uwagi:Jest to danie dla dbających o linię.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: