ßßß Cookit - przepis na Jaja faszerowane koperkowe

Jaja faszerowane koperkowe

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 3
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
jajko na twardo 6 sztuk
maggi 1 łyżek deserowych
koperek 2 łyżek stołowych
olej 2 łyżek stołowych
bułka tarta 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Jajka w skorupkach przekroić na połowę. Wyjąć ze skorupek i drobno posiekać. Doprawić przyprawą, solą i pieprzem, dodać koperek. Masę nałożyć do skorupek, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju. Podawać z bagietką.
Uwagi:
posiekany koperek
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Jaj
Komentarze:
Autor: pawlo1404
Data: 2008-12-12
Czy to się je ze skorupkami?
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3893/Jaja-faszerowane-koperkowe