ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegojajko na twardo 6 sztukmaggi 1 łyżek deserowychkoperek 2 łyżek stołowycholej 2 łyżek stołowychbułka tarta 1 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Jajka w skorupkach przekroić na połowę. Wyjąć ze skorupek i drobno posiekać. Doprawić przyprawą, solą i pieprzem, dodać koperek. Masę nałożyć do skorupek, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju. Podawać z bagietką.Uwagi:posiekany koperekAutor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajKomentarze:Autor: pawlo1404Data: 2008-12-12Czy to się je ze skorupkami?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegojajko na twardo 6 sztukmaggi 1 łyżek deserowychkoperek 2 łyżek stołowycholej 2 łyżek stołowychbułka tarta 1 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Jajka w skorupkach przekroić na połowę. Wyjąć ze skorupek i drobno posiekać. Doprawić przyprawą, solą i pieprzem, dodać koperek. Masę nałożyć do skorupek, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju. Podawać z bagietką.Uwagi:posiekany koperekAutor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajKomentarze:Autor: pawlo1404Data: 2008-12-12Czy to się je ze skorupkami?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: