Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
jajko na twardo 6 sztuk
maggi 1 łyżek deserowych
koperek 2 łyżek stołowych
olej 2 łyżek stołowych
bułka tarta 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Jajka w skorupkach przekroić na połowę. Wyjąć ze skorupek i drobno posiekać. Doprawić przyprawą,
solą i
pieprzem, dodać
koperek. Masę nałożyć do skorupek, obtoczyć w
bułce tartej i smażyć na rumiano na rozgrzanym
oleju. Podawać z
bagietką.Uwagi:posiekany
koperekAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajKomentarze:Autor: pawlo1404Data: 2008-12-12Czy to się je ze skorupkami?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: