ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegojajka 12 sztukcebula 1 sztukolej według uznaniakoperek 0,5 pęczekbułka tarta według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotowanych na twardo 10 jajek obrać i posiekać. Oczyszczoną cebulę pokroić w drobną kosteczkę, podsmażyć na 2 łyżkach oleju i dodać do posiekanych jajek. wbić 2 surowe jajka, dodać posiekany koperek oraz tyle bułki tartej, aby masa stała się wystarczająco spoista do wyrabiania kotlecików. Mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Z dobrze wyrobionej masy formować kotlety, obtaczać je w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju, z obu stron na rumiano.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegojajka 12 sztukcebula 1 sztukolej według uznaniakoperek 0,5 pęczekbułka tarta według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotowanych na twardo 10 jajek obrać i posiekać. Oczyszczoną cebulę pokroić w drobną kosteczkę, podsmażyć na 2 łyżkach oleju i dodać do posiekanych jajek. wbić 2 surowe jajka, dodać posiekany koperek oraz tyle bułki tartej, aby masa stała się wystarczająco spoista do wyrabiania kotlecików. Mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Z dobrze wyrobionej masy formować kotlety, obtaczać je w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju, z obu stron na rumiano.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: