Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 4 sztuk
jajko 1 sztuk
mleko 1/2 szklanek
woda mineralna 1/2 szklanek
mąka 4 łyżek stołowych
sól według uznania
Pieprz biały według uznania
olej według uznaniaWykonanie:
Cebulę pokroić na grube krążki,odstawić na 15 minut.
Mąkę zmiksować z
jajkiem wodą mineralną i
mlekiem oraz
solą i
pieprzem.Maczać w cieście krążki
cebuli i smażyć na gorącym głębokim
oleju.Wyławiać łyżką cedzakową.Nadmiar tłuszczu odsączyć na ręczniku papierowym.Autor: agnesj77Zobacz inne przepisy użykownika!InneKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Polecam!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: