Taka przystawka jest jedną z najprostszych i najszybszych przystawek na wszelkiego rodzaju imprezy. Co najlepsze jest ona zdrowa w porównaniu o innych dań na naszych stołach.Na początek ubijamy pianę z dwóch białek, szpinak przesmażamy z gałką muszkatołową, czosnkiem i solą. Gdy szpinak wystygnie dodajemy go do piany z białek i delikatnie mieszamy razem z żółtkami i mąką. Blachę wykładamy papierem o pieczenia. Nasz biszkopt pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 10 minut.Gdy biszkopt wystygnie smarujemy go serkiem alemtte chrzanowym i wykładamy szynką parmeńską.Całość rolujemy tak aby miało kształt stożka.Roladę należy wsadzić do lodówki na około 2 godziny, a następnie kroić na plasterki.Składniki :300 g. szpinakugałka muszkatołowasólpieprz2 ząbki czosnku100 g. mąki pszennej2 jajka200 g. serka almette70 g. szynki parmeńskiej