Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
chleb zytni tostowy według uznania
oliwa według uznania
serek mascarpone 200 gramów
sok z cytryny według uznania
jajka 5 sztuk
krewetki konserwowe 150 gramów
groszek ptysiowy 2 szklanek
tymianek swieży według uznania
pieprz biały według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Z
chleba wykroić ok. 20 równych krążków i rozłożyć je na blasze wyścielonej papierem do pieczenia, skropić
oliwą, i wstawić na 10 minut do gorącego piekarnika.
Serek doprawić do smaku
solą,
pieprzem oraz
sokiem z cytryny. Na każdym krążku położyć łyżeczkę
serka, plasterek ugotowanego
jajka,
krewetkę i
groszek ptysiowy. Udekorować listkami
tymianku.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia Polska
Owoce morzaPotrawy z JajPotrawy z
seremWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: