Mój mąż specjalizuje się w kuchni orientalnej :)Oto sajgonki domowe według Janusza:SKŁADNIKI:papier ryżowy Tao Tao5 grzybów Mun (moczyć 20 minut we wrzątku, odcedzić, pokroić w paski)5 dag makaronu ryżowego lub sojowego (zalać wrzątkiem, po 3 minutach odcedzić i pokroić na paski)marchew, cebula, 1/2 małej kapusty pekińskiej (drobno pokroić)1/4 kg mielonego mięsa1 jajko2 łyżki sosu sojowegosól, pieprzolej do smażeniaWymieszać składniki farszu i doprawić.Papier ryżowy pojedynczo moczyć przez moment w zimnej wodzie. Na papier nakładać łyżką farsz, zwijać w kopertę jak naleśniki. Smażyć na rozgrzanym, głębokim oleju na złocisty kolor. Podawać z sosem słodkim chili Tao Tao.