Wykonanie
SKŁADNIKI:W ZALEŻNOŚCI OD PATELNI 1 LUB 2 PIZZE.2 SZKLANKI
MĄKI2
JAJKA2 SZKLANKI
WODY2 ŁYŻKI
OLEJUSZCZYPTA
CUKRUŁYŻECZKA
SOLI1 ŁYŻECZKA SUSZONEJ
BAZYLIIDODATKI:WEDŁUG WASZEGO UZNANIA
SZYNKASALAMICZARNE OLIWKIPODSMAŻONE
PIECZARKISER ŻÓŁTY LUB
MOZZARELLAKETCHUPMAJONEZPRZYPRAWA DO PIZZY PO SYCYLIJSKU OD "KAMIS"WYKONANIE:WSZYSTKIE SKŁADNIKI NA CIASTO ZMIKSOWAĆ NA GŁADKĄ MASĘ I ODSTAWIĆ NA OKOŁO 20 MINUT.NA DOBRZE ROZGRZANEJ PATELNI WYLAĆ CIASTO ( DOŚĆ GRUBE ) I ZARAZ PO WYLANIU UŁOŻYĆ SKŁADNIKI TAK ŻEBY SIĘ LEKKO ZATOPIŁY W
CIEŚCIE.POSYPAĆ
PRZYPRAWĄ OD KAMIS DO PIZZY PO SYCYLIJSKU .USMAŻYĆ Z JEDNEJ STRONY, PRZEWRÓCIĆ I KRÓTKO SMAŻYĆ Z DRUGIEJ STRONY.ZDJĄĆ Z PATELNI I POSYPAĆ
SEREM, POLAĆ
KETCHUPEM LUB
MAJONEZEM.WSZYSTKO ZALEŻY OD WASZYCH SMAKÓW I KONCEPCJI.