Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 10SkładnikLogo Ilość Czego
filety z miętusa 4 sztuk
awokado 0,5 sztuk
melon (pokrojony w kosteczkę)0,5 szklanek
arbuz w małych kawałkach 0,5 szklanek
cebula czerwona posiekana 1 sztuk
kolendra posiekana 2 łyżek stołowych
sok z limonki 3 łyżek stołowych
papryczka chili posiekana 1 łyżek deserowych
oliwa według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone filety wypędzlować
oliwą, natrzeć
ostrą papryczką i
solą. Upiec na grillu z obu stron.Salsa: wymieszać w miseczce
awokado,
melon,
cebulkę,
kolendrę,
sok z limonki i
arbuza. Podawać na talerzu razem z
rybą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrillaPotrawy z RybKomentarze:Autor: IzkaData: 2009-04-20Bardzo lubię grillowane
ryby, napewno wypróbuję!Autor: FloressData: 2008-12-31nawet, nawetDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: