ßßß Cookit - przepis na Grillowana ryba z salsą

Grillowana ryba z salsą

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 3
Ilość ocen : 10
Składnik
Logo Ilość Czego
filety z miętusa 4 sztuk
awokado 0,5 sztuk
melon (pokrojony w kosteczkę)0,5 szklanek
arbuz w małych kawałkach 0,5 szklanek
cebula czerwona posiekana 1 sztuk
kolendra posiekana 2 łyżek stołowych
sok z limonki 3 łyżek stołowych
papryczka chili posiekana 1 łyżek deserowych
oliwa według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Umyte, osuszone filety wypędzlować oliwą, natrzeć ostrą papryczką i solą. Upiec na grillu z obu stron.
Salsa: wymieszać w miseczce awokado, melon, cebulkę, kolendrę, sok z limonki i arbuza. Podawać na talerzu razem z rybą.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Grilla
Potrawy z Ryb
Komentarze:
Autor: Izka
Data: 2009-04-20
Bardzo lubię grillowane ryby, napewno wypróbuję!
Autor: Floress
Data: 2008-12-31
nawet, nawet
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5193/Grillowana-ryba-z-salsa