ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 10SkładnikLogo Ilość Czegofilety z miętusa 4 sztukawokado 0,5 sztukmelon (pokrojony w kosteczkę)0,5 szklanekarbuz w małych kawałkach 0,5 szklanekcebula czerwona posiekana 1 sztukkolendra posiekana 2 łyżek stołowychsok z limonki 3 łyżek stołowychpapryczka chili posiekana 1 łyżek deserowycholiwa według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone filety wypędzlować oliwą, natrzeć ostrą papryczką i solą. Upiec na grillu z obu stron.Salsa: wymieszać w miseczce awokado, melon, cebulkę, kolendrę, sok z limonki i arbuza. Podawać na talerzu razem z rybą.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrillaPotrawy z RybKomentarze:Autor: IzkaData: 2009-04-20Bardzo lubię grillowane ryby, napewno wypróbuję!Autor: FloressData: 2008-12-31nawet, nawetDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 10SkładnikLogo Ilość Czegofilety z miętusa 4 sztukawokado 0,5 sztukmelon (pokrojony w kosteczkę)0,5 szklanekarbuz w małych kawałkach 0,5 szklanekcebula czerwona posiekana 1 sztukkolendra posiekana 2 łyżek stołowychsok z limonki 3 łyżek stołowychpapryczka chili posiekana 1 łyżek deserowycholiwa według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone filety wypędzlować oliwą, natrzeć ostrą papryczką i solą. Upiec na grillu z obu stron.Salsa: wymieszać w miseczce awokado, melon, cebulkę, kolendrę, sok z limonki i arbuza. Podawać na talerzu razem z rybą.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrillaPotrawy z RybKomentarze:Autor: IzkaData: 2009-04-20Bardzo lubię grillowane ryby, napewno wypróbuję!Autor: FloressData: 2008-12-31nawet, nawetDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: