ßßß
 
            
         Składniki:10   połówek5 jaj1 małe, miękkie awokado5 krążków marynowanych zielonych papryczek jalapeno (bez pestek)2 czubate łyżeczki drobno posiekanej czerwonej cebuli3 czubate łyżeczki drobno posiekanej pietruszkiok. łyżki soku z limonkisólpieprzWykonanie:Jajka gotujemy na twardo. Gdy wystygną obieramy je ze skorupki, przekrawamy na pół i oddzielamy żółtko od białka. Awokado i papryczkę jalapeno drobno siekamy. W miseczce mieszamy ze sobą posiekane awokado, cebulę, pietruszkę. Wkruszamy żółtko (nie rozdrabniamy go jednak z bardzo). Dodajemy sok z limonki i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy delikatnie. Gotowym farszem wypełniamy białka i podajemy :)Smacznego!
Składniki:10   połówek5 jaj1 małe, miękkie awokado5 krążków marynowanych zielonych papryczek jalapeno (bez pestek)2 czubate łyżeczki drobno posiekanej czerwonej cebuli3 czubate łyżeczki drobno posiekanej pietruszkiok. łyżki soku z limonkisólpieprzWykonanie:Jajka gotujemy na twardo. Gdy wystygną obieramy je ze skorupki, przekrawamy na pół i oddzielamy żółtko od białka. Awokado i papryczkę jalapeno drobno siekamy. W miseczce mieszamy ze sobą posiekane awokado, cebulę, pietruszkę. Wkruszamy żółtko (nie rozdrabniamy go jednak z bardzo). Dodajemy sok z limonki i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy delikatnie. Gotowym farszem wypełniamy białka i podajemy :)Smacznego! Jeżeli opis tego dania chwycił Cię za serce ;) a przepis wydał Ci się ciekawy lub inspirujący, będzie mi niezmiernie miło jeżeli wyrazisz swoją radość lajkiem albo innym tweetem ;) DZIĘKUJĘ! :)
Jeżeli opis tego dania chwycił Cię za serce ;) a przepis wydał Ci się ciekawy lub inspirujący, będzie mi niezmiernie miło jeżeli wyrazisz swoją radość lajkiem albo innym tweetem ;) DZIĘKUJĘ! :)