ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilet z dorsza 600 gramówsok z cytryny 1 sztukmasło 3 łyżek stołowychwinogrona bezpestkowe mieszane 250 gramówmakaron wstążki 400 gramówoliwa 1 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyty, osuszony filet podzielić na porcje, skropić sokiem z cytryny i oprószyć sola oraz pieprzem. Przykryć i odstawić w chłodne miejsce.Umyte winogrona, większe można przekroić na pół. Makaron ugotować al dente w osolonym wrzątku. Osączony ułożyć w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Oprószyć sola oraz pieprzem. Położyć rybę, posypać winogronami, skropić oliwą i zapiekać ok. 18 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MakaronemPotrawy z RybZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: