ßßß
 
            
         Rybę kroimy w cienkie paseczki. W średniej misce ze szkła lub stali nierdzewnej mieszamy mięso z ryb z sokiem z cytrusów. Przykrywamy i od czasu do czasu mieszając wstawiamy do schłodzenia do lodówki na 4 godziny lub do momentu, gdy mięso zmieni barwę z przeźroczystej na białą.Rybę odcedzamy, zachowując 3 łyżki marynaty na później. W dużej misce mieszamy kawałki ryby, pomidory, cebulę, awokado kolendrę i papryczki pokrojone na cienkie paseczki (po usunięciu pestek).W małej miseczce mieszamy pozostawioną marynatę z oliwą i doprawiamy solą i pieprzem.Gotowym sosem polewamy mieszankę ryb i delikatnie mieszamy. Przed podaniem posypujemy posiekaną kolendrą.
Rybę kroimy w cienkie paseczki. W średniej misce ze szkła lub stali nierdzewnej mieszamy mięso z ryb z sokiem z cytrusów. Przykrywamy i od czasu do czasu mieszając wstawiamy do schłodzenia do lodówki na 4 godziny lub do momentu, gdy mięso zmieni barwę z przeźroczystej na białą.Rybę odcedzamy, zachowując 3 łyżki marynaty na później. W dużej misce mieszamy kawałki ryby, pomidory, cebulę, awokado kolendrę i papryczki pokrojone na cienkie paseczki (po usunięciu pestek).W małej miseczce mieszamy pozostawioną marynatę z oliwą i doprawiamy solą i pieprzem.Gotowym sosem polewamy mieszankę ryb i delikatnie mieszamy. Przed podaniem posypujemy posiekaną kolendrą.