Za sok pomarańczowy oddałabym dużo :DDlatego pomyślałam, że dlaczego by nie wykorzystać go w babeczkach :DSkładniki na babeczki:300 g mąki100 g margaryny3/4 szklanki cukru0.5 szklanki soku pomarańczowego2 łyżeczki proszku do pieczenia2 jajkaszczypta soliMąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól wymieszać. Margarynę rozpuścić i odstawić do wystygnięcia. Do suchych produktów dodać jajka, rozpuszczoną i przestygniętą margarynę, sok i utrzeć na gładką masę.Nakładać do papilotek. Piec w 150-160 stopniach przez 20 minutSkładniki na krem:0.5 litra mleka1 całe jajko2 żółtka125 g cukru pudru40 g mąki pszennej40 g mąki ziemniaczanej25 g masła0.5 kostki margaryny0.5 torebkicukru waniliowegoZ mleka odlać 2.5 łyżki mleka, resztę zagotować. Jajko i żółtka utrzeć z cukrem pudrem na puch. Dodać obie mąki i odlane mleko. Miksować do uzyskania gładkiej masy. Gdy mleko zacznie się gotować dodać 25 g masła i cukier waniliowy. Doprowadzić do wrzenia. Wlać masę z żółtek i gotować do zgęstnienia masy. Odstawić do wystygnięcia. Gdy będzie już chłodna dodawać po kawałku margaryny i ucierać do uzyskania jednolitego kremu.Babeczki naciąć na środku i wydrążyć mały środek, do którego należy szprycą nałożyć krem i przykryć wyciętą częścią. Na wierzchu ozdobić kremem i w moim przypadku malinką i srebrnymi kuleczkami. :)