Mój ulubiony ser w najlepszym wydaniu- halloumi grillowanySKŁADNIKI:2-4 placki tortilla500 g piersi z kurczakaser halloumirukolapomidorostra papryka, oliwki, ostre ogóreczkisos pomidorowysól, pieprz i inne ulubione przyprawy, oliwaZamarynować kurczaka w przyprawach, ziołach i oliwie. Odłożyć na kilkanaście minut do lodówki.Pokrojone w paseczki piersi z kurczaka grillować na grillu lub patelni z małą ilością tłuszczu.Warzywa pokroić w plastry lub mniejsze kawałki.Gdy kurczak będzie już gotowy, pokrojony w plastry ser haloumi grillować do uzyskania złotego koloru.Następnie podgrzać na rozgrzanym grillu również placki tortilli..Ciepłe wrapy polać sosem pomidorowym, nałożyć rukole, kurczaka, haloumi pomidorki i pozostałe dodatki.Całość dobrze zawinąć za pomocą papieru lub folii aluminiowej.Smacznego !!!