Wykonanie
To coś nowego, ale pysznego. Polecamy Wam wypróbowanie sosu
Jack Daniel`s przygotowując poniższy przepis.Składniki-
pierś z kurczaka- 2 łyżki
oliwy- 4 łyżki sosu
Jack Daniel`s- 2 łyżeczki
masła- 2 ząbki
czosnku-
fasolka szparagowa-
sól,
pieprz, dla lubiących -
tymianekSposób przygotowaniaMarynata : wymieszać sos
Jack Daniels,
olej,
sól,
pieprz.Pokroić pierś w kawałki, następnie włożyć ją do marynaty i wstawić do lodówki na ok. 2 godziny.Wykładamy pierś do naczynia żaroodpornego, pieczemy przez ok 30 minut w temperaturze 180 stopni.W międzyczasie gotujemy
fasolkę, w posolonej wodzie.Na ugotowaną
fasolkę polecamy położyć odrobinę
masła.Gotowe !
E.O