- 300 g mąki- 200 g cukru- 70 g wiórków kokosowych- 220 g miękkiej margaryny- 3 jajka- 1 opakowanie budyniu śmietankowego- 3 łyżeczki proszku do pieczenia- 3 łyżki mleka- 700 g wydrylowanych wiśni- 3 łyżki cukruPrzygotowanie:Do mąki dosypać wiórki kokosowe, budyń i proszek do pieczenia.Margarynę utrzeć z cukrem, dodać po jednym jajku oraz mleko, miksować ok 2-3 minut.Do masy dodać suche składniki, następnie wymieszać wszystko mikserem na najwyższych obrotach.Ciasto powinno być dosyć gęste.Prostokątną blachę o wymiarach ok. 25x35 cm wyłożyć papierem do pieczenia, następnie wyłożyć ciasto, dokładnie rozprowadzając je na całej powierzchni.Na wierzch ciasta wyłożyć wiśnie i posypać 3 łyżkami cukru.Piec w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C przez ok. 60 minut.Ciasto po wystygnięciu posypać cukrem pudrem.