Wykonanie
            Sezon grillowy rozpoczęty, a wraz z nim nieskończona ilość pomysłów na pyszne potrawy. Poza 
kiełbaskami, 
karkówką i szaszłykami zadbajmy również o to, aby biesiadnicy 
mieli co do szklanki nalać. O gustach się nie dyskutuje, więc nikogo zmuszać nie 
będę, aby zimne 
piwko zamienił na lemoniadę jednak szczerze polecam przynajmniej wypróbować ten przepis. Może się okazać idealny na zniwelowanie skutków dnia wczorajszego;)Zatem, zapraszam Was na przepyszną domową lemoniadę! Orzeźwiającą i zdrową:)

Składniki:1,5 l 
wody6cm kawałek świeżego 
imbiru pokrojony w plastrysok z połowy 
limonki i 
cytrynykilka plastrów 
limonki, 
cytryny i 
pomarańczydwie gałązki świeżej 
miętycukier do smakuPrzygotowanie:
Wodę zagotujcie razem z 
imbirem, żeby mocno przeszła jego aromatem i smakiem. Po przestygnięciu dodajcie 
sok z limonki i 
cytryny oraz 
cukier do smaku. Po całkowitym ostygnięciu i schłodzeniu w lodówce, dodajcie plastry 
cytrusów oraz 
miętę.
