Wykonanie
< Pyszna
tarta na cieście francuskim z
zielonymi szparagamiKoktajl:
pomarańcza,
gruszka,
banan,
mleko sojowe >Ice coffee z
czekoladą

Przepis na 1 dużą
kawę z kostkami
lodu, na
mleku roślinnym z pysznymi
przyprawami:Kawałek
czekoladykawa rozpuszczalna/z ekspresukakao+trochę
cukru do obtoczenia brzegu(dla dekoracji)
cynamon lub
przyprawa do
kawy- jeśli lubimy taki smakzimne
mleko roślinne (ja użyłam owsianego)kostki
loduJeśli chcemy obtoczyć ranty słoika/szklanki kakao/kawą najpierw należy zwilżyc brzegi szkła obtaczając posypką wcześniej wysypaną na płaski talerzyk.2-3 łyżeczki
kawy zalewamy ciepłą
wodą tylko tyle aby ona się rozpuściła (kilka łyżeczek )rozmieszać i dopełnić
mlekiem, dodać
przyprawę do
kawy:
cynamon, piernikową,
wanilię..
czekoladę rozpuścić i łyżeczką nałożyć wewnątrz słoika/szklanki po brzegach, co jakiś czas.Wlać
kawę, dodać kostki
lodu.


Smacznego!!About Pani KucharkaView all posts by Pani Kucharka >< Pyszna
tarta na cieście francuskim z
zielonymi szparagamiKoktajl:
pomarańcza,
gruszka,
banan,
mleko sojowe >