ßßß
- 1 kg jogurt Grecki- świeża pietruszka i bazylia- pieprz- sól morska- czerwona papryka w proszkuPietruszkę i Bazylię siekamy drobno wszystkie składniki mieszamy i odstawiamy na noc do lodówki niech się ładnie przegrzyzieRano zawartość wylewamy do pieluchy i wieszamy, u mnie na kranie w kuchni w celu okapania wody 8 godzinek i mamy pyszny serek innego już nie kupię na bankPodziękowania kol. Arkowi z przesłanie przepisu i zdjęciaczwartek, 19 lutego 2015, beiotpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisyMielonka z dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, soleniePolędwiczki z warchlakaPolędwica i szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z kaczkiDzika kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL Wood.nPisz blogzamów newsletter