Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Kiełbasa palcówka z dzika
Słonina paprykowana - wędzona »
Serek a'la Almette z siekaną
pietruszką i
bazylią Arkadiusza

- 1 kg
jogurt Grecki- świeża
pietruszka i
bazylia-
pieprz-
sól morska-
czerwona papryka w proszku
Pietruszkę i
Bazylię siekamy drobno wszystkie składniki mieszamy i odstawiamy na noc do lodówki niech się ładnie przegrzyzieRano zawartość wylewamy do pieluchy i wieszamy, u mnie na kranie w kuchni w celu okapania
wody 8 godzinek i mamy pyszny
serek innego już nie kupię na bankPodziękowania kol. Arkowi z przesłanie przepisu i zdjęciaczwartek, 19 lutego 2015, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter