Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Chleb czekoladowy na zakwasie ...
Kurczak po cygańsku z ... »

Przepis zasadniczy z przepisu na
chleb chłopskiProponuję modyfikację:o oryginalnej receptury (podanej wcześniej) wprowadziłam pewne zmiany.- proporcje
mąki żytniej i pszennej (wsypałam po dwie szklanki obu rodzajów),- dodałam 1 łyżeczkę mielonej
kolendry- ok 0,5 szklanki
rodzynek wymieszanych z grubo krojonymi
suszonymi śliwkami.Uzyskany efekt było o wiele bardziej interesujący niż za pierwszym razem.Samacznegowtorek, 27 kwietnia 2010, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter