Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Chleb na zakwasie benyChleb "
czekoladowy"

Receptura na
chleb jak w przpisie
chleb na zakwasiePodstawowa receptura zmieniła się niewiele: zamiast 2 łyżeczek
miodu dodałam 2 łyżki, ilość
śliwek zwiększyłam do sporej garści,
wodę po gotowaniu
ziemniaków zastąpiłam
jogurtem naturalnym wymieszanym w równej części z
wodą i dodatkowo wsypałam 3 łyżeczki słodu jęczmiennego lekko palonego
czekoladowego.

Zmiany w recepturze niewielkie, ale za to jak wielkie w smaku

Na wierzchu kompozycja pestek i nasion:

Smacznegowtorek, 27 kwietnia 2010, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter