ßßß
Cookit - przepis na Pasta Jajeczna
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Pasta Jajeczna
Składniki
Jajko
Majonez
Cebula
Żółty ser
Masło
Pieprz
Wykonanie
Pasta Jajeczna
to idealny dodatek do śniadania, kolacji lub jako oddzielna przekąska na świeżym kawałku
pieczywa
. Z poniższego przepisu powstaje najlepsza
pasta jajeczna
jaką
jadłam
. Polecam.
Pasta Jajeczna
- Składniki:4
jajka
2 łyżki
majonezu
polowa
cebuli
ok. 20 g
żółtego sera
łyżeczka
masła
sol
pieprz
Pasta Jajeczna
- Sposób przygotowania:
Jajka
gotujemy na twardo.Następnie
jaja
i
cebulę
kroimy w drobna kostkę.
Ser
ścieramy na tarce o drobnych oczkach.Łączymy wszystkie składniki na
pastę jajeczną
i przyprawiamy odrobiną
soli
oraz
pieprzu
.
Pastę jajeczną
podajemy z
pieczywem
. Kanapeczki można posypał ściętym
szczypiorkiem
lub połączyć z innymi ulubionymi dodatkami.
Źródło:
http://www.slodkastrona.com/2014/04/pasta-jajeczna.html
Przepisy powiązane
Pasta rybna z makreli
Sałatka Mimoza
Jaja faszerowane Pastą Jajeczną
Jajka faszerowane na ciepło
Pasta śniadaniowa
Składniki powiązane (0)