Wykonanie
Czym dziś w kuchni pachnieBlog o smakach i aromatach wydobywajacych się z mojej kuchni.Znajda się tu przepisy zarówno bardziej pracochłonne jak i szybkie,proste w wykonaniu. Kontakt :
[email protected]Blog > Komentarze do wpisu« Tort z logo GucciSzarlotka Sypana »Łatwa i szybka w przygotowaniu surówka która świetnie komponuje się z różnymi rodzajami
mięsa.Przygotowanie jej zajmuje jedynie chwilkę.Domownicy stwierdzili że to jedna z lepszych surówek jakie przygotowałam :)

Składniki:0.5 główki
kapusty pekińskiej1
czerwona papryka1 średnia
cebulka1 puszka
kukurydzy2 łyżki
majonezu2 łyżki
jogurtu naturalnegosól i
pieprz ( do smaku)0,5 sosu
koperkowego ( w proszku)Wykonanie:
Kapustę siekamy cieniutko.
Cebulkę obieramy ,siekamy drobno ,dodajemy do
kapusty ,solimy a następnie mieszamy i odstawiamy na 10 min.
Paprykę myjemy,usuwamy gniazda nasienne i kroimy w drobną kosteczkę.
Kukurydzę,
paprykę i pozostałe składniki dodajemy do
kapusty,dokładnie mieszamy,doprawiamy do smaku
solą i
pieprzem.Tak przygotowaną surówkę odstawiamy na około 10 min aby smaki dobrze sobą przeszły.Możemy dodać posiekanego
koperku.Smacznego :)

wtorek, 02 grudnia 2014, kozakownapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackKomentarzeOstatnie wpisy" Creme brulee ..." Szyszki z ..." Sos ..."
Ciasteczka ..."
Torty ""
Torty "" Kotlety ...Reklama w internecie


Pisz blog
zamów newsletter