Krem czekoladowo- bananowy to nie nutella ale równie pyszny i słodki, znakomity do gofrów i naleśników. Polecam a przepis znalazłam TUTAJ.Składniki1 awokado1 dojrzały banan1 łyżka migdaów w słupkach2-3 łyżeczki syropu z agawy1 łyżeczka kakaoWykonanieDo miski wrzucamy miąższ awokado, dojrzałego i słodkiego banana, syrop z agawy, migdałyi łyżkę kakao. Wszystko mielimy blenderem na gładki krem, ewentualnie z wyczuwalnymi kawałkami orzeszków.GOFRYSkładniki200g mąki pełnoziarnistej150g mąki luksusowej300-350ml mleka+dolewka w zależności od konsystencji1 jajko3 łyżki cukru brzozowego1 łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżeczka cynamonuWykonanieWszystkie składniki umieszczamy w misce i miksujemy mikserem do połączenia się składnków. Ciasto powinno być raczej gęste.