Przepis ten został lekko zmodyfikowany w stosunku do oryginalnego pochodzącego ze strony Olgi Smile "Murzynek z wiśniami" http://www.olgasmile.com/murzynek-z-wisniami.html .Składniki:1 1/2 szklanki cukru3 łyżki kakao250 gram masła4 jajka4 łyżki zimnej wody1 łyżeczka proszku do pieczenia1 szklanka mąkiłyżeczka pieprzu cayenne3 tabliczki czekolady gorzkiej400-600 g wiśni ( poza sezonem duży słoik wiśni w zalewie )cukier puder do dekoracjiPrzygotowanie:Masło rozpuszczamy w garnku z cukrem, kakao i wodą. Mieszamy bardzo dokładnie aż utworzy się gładka masa.Zdejmujemy z gazu i studzimy.Żółtka oddzielamy od białek, białka ubijamy na sztywno.Czekoladę kroimy na małe kawałki i rozpuszczamy w kąpieli wodnej, gdy się rozpuści dodajemy chili. Odkładamy by przestygła.Ostudzone masło przekładamy do miski wraz z mąką, proszkiem do pieczenia,, 1/3 czekolady oraz żółtkami, wszystko dokładnie miksujemy.Dodajemy ubitą na sztywno pianę z białek i wydrylowane wiśnie ( nie wszystkie bo zostawiamy do dekoracji kilka). Delikatnie za pomocą drewnianej łyżki mieszamy.Przelewamy do torownicy uprzednio natłuszczonej i obsypanej bułką tartą.Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy około 45 minut.Gdy ciasto przestygnie polewamy pozostałą czekoladą, układamy wiśnie i posypujemy cukrem pudrem.