Wykonanie
«
Sałatka z bawarskim knedlemPrince
Polo »Po tym jak wyciągnęłam od Hippity przepis na tort z mikrofalówli, postanowiłam, go wypróbować. Jako, że w mojej lodówce ze składnikami na ciasta krucho, nie zrobiłam całego
tortu, kremu itd. Zrobiłam tylko jeden 'biszkopt' z
białą czekoladą. Żeby był bardziej jak samodzielne ciasto, dodałam
migdały ;) Wyszło trochę za słodkie, poza tym jak najbardziej ok.

składniki:- 100g
mąki- 50g
cukru- 100g
masła- 100g
białej czekolady- 2
jajka- opakowanie
migdałów w płatkach
Czekoladę stopić z
masłem i wymieszać na gładką masę. Dodać
cukier,
mąkę,
jajka i
migdały. Wstawić na 7,5 minuty do mikrofalówki (750W).wtorek, 21 października 2008, adrijahpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Podoba Ci się mój blog? Polub go na Facebooku .Przygotowałeś moje danie? Koniecznie pochwal się tym w komentarzu :)Dziękuję :)A wiesz, że za zdjęcia dań przygotowanych na podstawie przepisów z mojego bloga co miesiąc możesz wygrać nagrody niespodzianki? Sprawdź .TrackBackKomentarze