ßßß
składniki:- zupka chińska łagodna- zupka chińska ostra- 1 puszka kukurydzy- 5 ugotowanych jajek- mały słoik ogórków konserwowych- mały słoik papryki marynowanej- 1 cebula (lub por)- majonezPrzyprawy z zupek (bez oleju) rozpuścić w szklance wrzątku i zalać pokruszony makaron, przykryć i odstawić. Jajka skroić w kostkę razem z papryką, cebulą i ogórkami i zmieszać z zimnym makaronem. Dodać odcedzoną kukurydzę, wymieszać z majonezem, ewentualnie doprawić do smaku.sobota, 23 lutego 2008, adrijahpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Podoba Ci się mój blog? Polub go na Facebooku .Przygotowałeś moje danie? Koniecznie pochwal się tym w komentarzu :)Dziękuję :)A wiesz, że za zdjęcia dań przygotowanych na podstawie przepisów z mojego bloga co miesiąc możesz wygrać nagrody niespodzianki? Sprawdź .TrackBackKomentarze