Pyszna, kolorowa i szybka w przygotowaniu sałatka z zupek chińskich to świetna przekąska w sam raz dla niespodziewanych gości. Najlepiej smakuje gdy postoi godzinę w lodówce , wówczas pod wpływem mokrych składników makaron zmięknie i sałatka będzie smaczniejsza.składniki na 5 porcji2 zupki chińskie2 kolorowe papryki ( zielona i czerwona lub pomarańczowa )1 puszka kukurydzy1 puszka czerwonej fasolki4 średnie ogórki konserwowebiała część poramajonez 250 gprzepisPaprykę i ogórki kroimy w kostkę a pora drobno siekamy .Do miski wrzucamy połamany makaron z zupek chińskich wraz z sypkimi przyprawami. Dodajemy paprykę, ogórki, fasolkę, kukurydzę i pora .Wszystko składniki łączymy dodajemy majonez i dokładnie mieszamy.Sałatka najlepiej smakuje gdy ochłodzi się godzinę w lodówce.