ßßß
SKŁADNIKI:kasza gryczana z grzybami ( SYS)1 paczuszkapieczarki 12 sztukser 3 plastrymasło 1 łyżeczkapieprz mielony szczyptarosołek drobiowy 1 sztukacurry 1 łyżeczkamargaryna 50 gram ( jako wiórka do pieczarek )Kasze wyjęłam z opakowania przepłukałam i ugotowałam w 500 gram wody z dodatkiem rosołku drobiowego pieprzem i curry Gotowałam 40 minut aż cały wywar wsiąkł w kaszę dodałam łyżeczkę masła. Pieczarki umyłam ze środka wszystko wycięłam robiąc otwór na kaszę .Każdą pieczarkę odrobinę posoliłam do środka włożyłam po kawałeczku sera. nałożyłam kaszę. Od napoju wzięłam korek i nim wycięłam kółeczka z sera położyłam na każdą pieczarkę. Wstawiłam do naczynia do zapiekania 12 sztuk mi wyszło odrobinę margaryny dałam .Podczas pieczenia rozpłynie się i będzie potem do obiadu. Zapiekałam w 170 stopniach około 40 minut.poniedziałek, 04 czerwca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blogzamów newsletter