Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Warzywna zupaZupa koperkowa z
kaszą perłową »Pyszne gofry z
mleka czekoladowego bitej śmietany i
cukru waniliowego .To jest to :)3 szklanki
mąki3 szklanki
mleka czekoladowego Alpro2
jaja6 łyżek
oleju1.1/2 łyżeczki
proszku do pieczeniacukier z prawdziwa
wanilią Kamisszczypta
soliśmietana 30%Żółtka oddzieliłam od jaj. Zmiksowałam
żółtka,
mleko,
mąkę,
proszek do pieczenia,
olej i
sól na jednolitą masę.
Białka ubiłam na sztywno z
cukrem z prawdziwą
wanilią i wymieszałam z
ciastem. Piekłam w rozgrzanej gofrownicy do osiągnięcia pożądanego koloru 2-3 minuty i podawałam ze
śmietana 30% ubitą z 2 łyżkami
cukru .


sobota, 11 maja 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter