Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Schab z
seremKolorowa pianka »Babka ziemniaczanaJest to najłatwiejsza babka na świecie wystarczy połączyć składniki i upiec.2 kg
ziemniaków2
cebule35 dag
wędzonego boczku2 czubate łyżki
mąki pszennej3
jajasól prowansalska Kamis młynek
pieprz biały mielony Kamis
majeranek 1 łyżeczka KamisStarłam
ziemniaki na tarce o drobnych oczkachdo startych
ziemniaków dodałam
mąkę i wymieszałam
boczek pokroiłam w kostkę i podsmażyłam , dodałam posiekaną
cebulę i zarumieniłam
boczek z
cebulą dodałam do masy ziemniaczanej i
jajka, wymieszałamdoprawiłam
solą,
pieprzem i
majerankiemPrzygotowaną masę przełożyłam do posmarowanej
masłem długiej, wąskiej blaszki.Piekłam przez pół godziny w 200 stopniach, a
potem przez godzinę w 150 stopniach.

piątek, 17 maja 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter