Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Szynka w bulionetce ...
Schab z
musztardą saperską »Kapuśniak z
młodej kapusty :)SKŁADNIKI:1
młoda kapusta miała z 500 gram3
marchewkiziele angielskie2
liść laurowy 2
ziemniaki 5 dużychbulionetki rosół warzywny 2 sztuki4 skrzydełkaPRZYGOTOWANIE:
Ziemniaki obrałam pokroiłam w kostkę . Włożyłam do garnka , zalałam
wodą dodałam
ziele angielskie i
liść laurowy oraz skrzydełka z
kurczaka . Wstawiłam na gaz . Obrałam
marchew i starłam na tarce na wiórka włożyłam do garnka .Pokroiłam
kapustę i włożyłam do garnka Gotowałam na małym ogniu az
kapusta zrobiła się mięciutka wtedy dodałam bulionetke warzywną . Gotowałam około godziny zupa doszła wtedy wyłączyłam i podawałam.


poniedziałek, 21 maja 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter