ßßß



3 żółtka zmiksowałam z 15 dag cukru i 500 g serka mascarpone. 3 białka ubiłam na sztywną pianę i dodałam do masy delikatnie, ale całkowicie łącząc składniki. Biszkopty maczałam w 200 ml espresso z alkoholem (dowolnym) i układamy w pucharku najpierw namoczone biszkopty na to polewałam sokiem wiśniowym premium rossa. Na każdą warstwę biszkoptów polanych sokiem wykładamy białą masę i znowu sokiem polewamy . Odstawiłam do lodówki jeszcze stoi ale musiałam posmakować czy dobre kurcze ale pyszne zrobiłam że szok :) Deser ten podaje się bardzo silnie schłodzony.poniedziałek, 30 kwietnia 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blogzamów newsletter