Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Zieleono mi smaczny batoton ...
Home cooking 22 październik ... »Rolada
mięsna z
paprykami i
ryżem główny składnik to sos-er
Winiary3
papryki czerwona zielona żółta
łopatka 500 gram zmielona
ryż 1 woreczeksos-er 2 łyżki
papryka czerwona mielona 2 łyżeczki
sól ,
pieprzsałata lodowa 12 listków
sos salsa Winiar 3 łyżki
jajkoZrobiona rolada wyszła znakomicie a jaki ma smak super ostra z dodatkiem sos -era oraz
sosu bolońskiego WiniarMyjemy
sałatę lodową rozkładamy na
stole tak aby zachodziły listki na siebie
Mięso doprawiamy porządnie
papryką mieloną
sosem salsa Winiar sola pieprzem dodajemy
jajko i pozostałe składniki
Na
sałatę kładziemy Farsz przygotowany z
trzech papryk żółtej czerwonej
zielonej papryki mielone sos-era
Winiar soli pieprzu sosu salsa Winiar i
torebki ryżuna Farsz kładziemy
sałatę lodową 6 listków i zawijamy ściśle
Tak powstaje nam rolada z
sałatą lodową smakuje wybornie pełna smaków i różnorodności
Teraz roladę zawijamy w folię aluminiową i do pieca pieczemy w 200 stopniach jakieś 1 , 5 godzinki
Powstała pyszna rolada
Z sos-erem można zdziałać cuda :)wtorek, 13 września 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter