Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Serek Diuk przekąskaZielono na talerzu »Akcja WielkanocnaZrobiłam nadziewane
jajka często robię je właśnie na WielkanocSKŁADNIKI:3
jajkaser Diuk 50 gram
szczypiorek pęczek
oliwki czarne i zielone po 4 sztuki
musztarda roll eska 2 łyżki
sól pieprz do smakuPRZYGOTOWANIE:
Jajka ugotowałam obcięłam górę i dól i wyjęłam
żółtka. Włożyłam do miseczki .
Szczypiorek umyłam i pokroiłam drobno.
Oliwki pokroiłam w plasterki cieniutkie.
Ser starłam na tarce do
parmezanu .Dodałam
sól i
pieprz do smaku oraz
musztardę wymieszałam wideem zgniotłam i taki farsz włożyłam w
jajka nadziałam je .Zrobiłam na spróbowanie dla każdego po jednym jajeczku zasmakowało teraz
będę częściej robiła .
czwartek, 29 marca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter