Wykonanie
            
Dziś będzie szybko, smacznie i prosto, czyli tak jak powinno być :) Na taką pastę nie pozwalam sobie zbyt często, bo to niestety bardzo kaloryczna przyjemność, niemniej jednak raz na jakiś czas warto zaszaleć, bo trudno wyobrazić sobie smaczniejsze śniadanie czy kolację :)Składniki:- 4 
jajka- posiekany 
szczypiorek- 1-2 łyżek 
majonezu- 1 łyżeczka 
musztardy (najlepiej sarepskiej)- 
sól, 
pieprz
Wykonanie? Najprostsze na świecie - 
jajka kroimy jak chcemy - można je drobno posiekać, zetrzeć na tarce, a nawet zmiksować na gładko, ja jednak polecam pokrojenie ich w dużą kostkę :) Do miski z 
jajkami dodajemy 
majonez (czubata łyżka to absolutne minimum, kto lubi 
majonez, ten da więcej) , 
musztardę, większość 
szczypiorku, mieszamy, doprawiamy do smaku i... tyle :D Naszą pastę podajemy z dowolnym 
pieczywem posypaną resztą 
szczypiorku.Smacznego!