Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« CytrynowiecSpecjał na Wielkanoc
jajka nadziewane »Ostatnio
brałam udział w konkursie Robico-Smukła Linia i wygrałam nagrodę ręcznik i dwa
serki1 Diuk2 Mały KsiążęZrobiłam z nimi sałatki i nadziewane
jaja , o to jeden z moich przepisów
3
jajkaser Diuk 10 plasterków
szczypiorek pęczek
oliwki czarne i zielone po 3 sztuki
musztarda 2 łyżki
sól pieprz do smakuPRZYGOTOWANIE:
Jajka ugotowałam obcięłam górę i dól i wyjęłam
żółtka. Włożyłam do miseczki .
Szczypiorek umyłam i pokroiłam drobno.
Oliwki pokroiłam w plasterki cieniutkie.Dodałam
sól i
pieprz do smaku oraz
musztardę wymieszałam widelcem zgniotłam i powstała pasta.
Ser Diuk pokroiłam w plasterki , położyłam obok drugiego i nakładałam pastę zwijałam w ruloniki.Smaczna przekąska wyszła.
wtorek, 27 marca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter