ßßß
3 jajkaser Diuk 10 plasterkówszczypiorek pęczekoliwki czarne i zielone po 3 sztukimusztarda 2 łyżkisól pieprz do smakuPRZYGOTOWANIE:Jajka ugotowałam obcięłam górę i dól i wyjęłam żółtka. Włożyłam do miseczki .Szczypiorek umyłam i pokroiłam drobno. Oliwki pokroiłam w plasterki cieniutkie.Dodałam sól i pieprz do smaku oraz musztardę wymieszałam widelcem zgniotłam i powstała pasta. Ser Diuk pokroiłam w plasterki , położyłam obok drugiego i nakładałam pastę zwijałam w ruloniki.Smaczna przekąska wyszła.

wtorek, 27 marca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blogzamów newsletter