Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Delikatna pianka z ...Bułeczki weneckie »Nie ma to jak grill, siedzisz w domu a zapachy same cię przyciągają.
Ryba sama w sobie jest smaczna a w przyprawach jeszcze lepsza.trudność: łatweczas: 30-60 minilość porcji: 10Grillowana nototenia - SKŁADNIKI:1 kg nototenii
Przyprawa do grilla Kamis Mojito Lime
Cytryna 1 szt.Dodatkowo :
Ogórek 400 gram
Jogurt grecki 300ml
Przyprawa do
sosu TZATZIKI KAMIS 3 łyżeczki
Młode ziemniaki 1 kg
koperek świeży do posypania ziemniaczków i do mizeriiGrillowana nototenia - PRZYGOTOWANIE:Nototenię czyścimy z łusek i środek
ryby.Filetujmy , skrapiamy
sokiem z cytryny. Posypujemy
przyprawą dosyć sporo z obu stron.Grilujemy koło 15 minut z każdej strony .Mizeria:
Ogórki obieramy i ścieramy na tarce, odciskamy z
wody.Dodajemy
jogurt grecki.Dodajemy
przyprawę i mieszamy .Dodajemy odrobinę swieżego
koperku Podajemy z ziemniaczkami z
wody


poniedziałek, 07 lipca 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter