Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Brytfanka - ciasto z ...
Kurczak nadziewany
wątróbką i ... »Macie czasem tak , że chce wam się czegoś , że szukacie smaku że gdzieś to jest tylko nie wiesz co. Ja właśnie dziś tak miałam musiałam zjeść
śledzia , po prostu musiałam i na śniadanie zrobiłam sobie
sałatkę z nim. Znam siebie i swoje kaprysy , dlatego kupuje zawsze więcej
śledzia i go mrożę to nawet i lepiej bo po rozmrożeniu nie jest już taki słony i obywa się bez wy maczania , wystarczy wymyć bod bieżącą
wodą i już .
śledz solony 3 szt
cebula biała a może być i czerwona 1-2 szt
ogórek kiszony 4 szt
buraczki marynowane 100 gram
majonez 5 łyżek
przyprawy:
sól morska ziołowa młynek Kamis do smaku
pieprz kolorowy Kamis

piątek, 10 stycznia 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter