ßßß Cookit - przepis na Wielkanocne jaja faszerowane makrelą

Wielkanocne jaja faszerowane makrelą

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Dzbanek z garneczki.pl jest ...
Wołowina na lekko kwaśno »
Coraz bardziej przekonuję się do ryb z puszki. Byłam przeciwna dopóki nie spróbowałam ryby firmy Graal . Podoba mi się , że filet jest w całości , nie ma ości , je się z przyjemnością. Powiem też , że jest wart swojej ceny . Mogę każdemu polecić z czystym sumieniem.
Składniki:
jaja 6 szt
1 puszka filety z makreli w oleju Graal
szczypiorek pęczek
sól prowansalska do smaku
Jaja gotujemy , studzimy , obieramy ze skorupki .
Kroimy każde jajko w poprzek.
Wyjmujemy żółtka przekładamy na talerz .
Makrele śmiało wyjmujemy z puszki, przekładamy do żółtek , dodajemy 2 łyżki oleju z puszki , pasuje idealnie do pasty
Dodajemy odrobinę soli prowansalskiej do smaku.
Ugniatamy widelcem , mieszając aby nam się połączyły składniki.
Nakładamy pastę w połówki jajka , dekorujemy szczypiorkiem , który nada fajnego posmaku .
Idealnie pasuje na Wielkanocny stół .
sobota, 05 kwietnia 2014, rozowakuchnia
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .
Komentarze
O mnie
Joanna Gralik
Jestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.
Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoanna
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://rozowakuchnia.blox.pl/2014/04/Wielkanocne-jaja-faszerowane-makrela.html