Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Dzbanek z garneczki.pl jest ...
Wołowina na lekko kwaśno »Coraz bardziej przekonuję się do ryb z puszki. Byłam przeciwna dopóki nie spróbowałam
ryby firmy Graal . Podoba mi się , że filet jest w całości , nie ma ości , je się z przyjemnością.
Powiem też , że jest wart swojej ceny .
Mogę każdemu polecić z czystym sumieniem.Składniki:
jaja 6 szt1 puszka filety z
makreli w oleju Graal
szczypiorek pęczek
sól prowansalska do smaku
Jaja gotujemy , studzimy , obieramy ze skorupki .Kroimy każde
jajko w poprzek.Wyjmujemy
żółtka przekładamy na talerz .
Makrele śmiało wyjmujemy z puszki, przekładamy do
żółtek , dodajemy 2 łyżki
oleju z puszki , pasuje idealnie do pastyDodajemy odrobinę
soli prowansalskiej do smaku.Ugniatamy widelcem , mieszając aby nam się połączyły składniki.Nakładamy pastę w połówki
jajka , dekorujemy
szczypiorkiem , który nada fajnego posmaku .Idealnie pasuje na Wielkanocny stół .
sobota, 05 kwietnia 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter