Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Pierś z grilla z surówką z ...
Marchewkowe kotleciki »Jak co dzień zaglądam do zamrażalnika i szukam w nim czegoś do zjedzenia. Dzisiaj wyjęłam
szpinak , będą pierogi ze
szpinakiemszpinak mrożony liściasty 450 gramdressing
czosnkowy develey cała buteleczka
ser kozi 150 gramCiasto na pierogi :
mąka tortowa - 0,5 kg
jajko - 1 szt .
sól - 0,5 łyżeczki
woda ciepła - 1 szklanka ( jak za mało dodać więcej )Do miski wsypałam
mąkę i
sól.Zrobiłam dołek wbiłam
jajo i dodałam
wodę ciepłą.Wyrobiłam ciasto.Wałkowałam dosyć cienkoSzklanką robiłam kółka.
Szpinak mrożony włożyłam na patelnie dusiłam go do rozmrożenia.Dodałam dressing
czosnkowy i
ser kozi .Mieszałam do zgestnieniaOstudzony farsz
szpinak-owy nakładałam łyżką prosto z patelni.Zlepiałam pierogi i pomagając sobie widelcem.Gotowałam w lekko osolonej wodzie.Po ugotowaniu i odcedzeniu podsmażyłam pierogi .
Zapraszam do sklepuczwartek, 04 września 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter