Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« KONKURS z Polsat Food Network ...Szybkie bułeczki na proszku ... »Lasagne wyszła inna niż poprzednio , ale wyjątkowo smaczna. Wzbogacona o nowe smaki , smakowała idealnie.trudność: łatweczas: 30-60 minilość porcji: 6Płaty do lasagne 9 szt
Ser w plastrach 9 szt
Pieczarki 300 gram
Filet ze śledzia w pomidorach w pikantnym sosie
pomidorowym 1 puszka GRAAL
Keczup pikantny 4 łyżki
Sałata lodowa ¼ główki
Ogórek małosolny 2-3 szt
Pieczarki myjemy kroimy drobno i smażymy na
oleju.Gotujemy
makaron do lasagne ( 4 minuty gotowałam).Przygotowujemy szklane naczynie do zapiekania.Na sam dół kładziemy pokrojoną
sałatę lodową polewamy dwoma łyżkami
keczupu i rozprowadzamy na całej sałacie.Na
keczup kładziemy połowę usmażonych
pieczarek .Na
pieczarki kładziemy
ser i zalewamy
sosem beszamelowym.Wykładamy płaty
śledzia w pomidorach rozprowadzamy na całym sosie i kładziemy plasterki
ogórka małosolnego na całej powierzchni
ryby.Znowu
makaron pieczarki keczup,
ser i na koniec
sos beszamelowy. Zapiekamy koło 25 minut w 180 stopniach.OPINIA:Muszę przyznać , że GRAAL ma bardzo smaczne
ryby i można je dodać do różnych dań








piątek, 04 lipca 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter