Wykonanie
            
Sezon przeziębieniowy w pełni, więc trzeba się bronić i chronić jedząc produkty o właściwościach leczniczych.Nikogo chyba nie trzeba przekonywać, że 
czosnek dobrze nam robi, więc poprostu podaję przepis:Składniki dla 4 osób:2 główki 
czosnku4 duże 
ziemniaki1 
pietruszkapół 
seleraserek topionyłyżka 
oliwyłyżka 
masłasól, 
pieprz do smakugrzanki - 
bagietka, łyżka 
oliwy, tarty 
parmezanNa 
maśle i 
oliwie podsmażyć pokrojone warzywa i 
czosnek, zalać 1 litrem 
wody, gotować 30 minut. Wrzucić 
serek (wiem, że w 
serku topionym jest mało 
serka i że niezdrowy, ale naprawdę jak zjemy kawałek raz na jakiś czas to nic nam się nie stanie... ja np. użyłam 
serka do zupy po raz pierwszy :).Zupę zmiksować, posolić, popieprzyć do smaku, jak wyjdzie za gęsta można dolać trochę 
wody.
Bagietkę pokroić, wyłożyć na papierze do pieczenia, skropić 
oliwą i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 10 minut, pod koniec zapiekania posypać 
parmezanem.Do talerza nalać zupy, włożyć grzankę i posypać odrobiną 
parmezanem.Smacznego!

