ßßß
Cookit - przepis na Pasta kanapkowa z wedzonego pstraga
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Pasta kanapkowa z wedzonego pstraga
Składniki
Musztarda
Natka pietruszki
Szczypiorek
Sok z cytryny
Pieprz
Papryka
Wykonanie
Najczesciej kanapkowe pasty z
wedzonej ryby
to
pasty z makreli
. Wedzony
pstrag
jest bardziej delikatny i miekki. Polecam te kremowa paste na
kanpki
. Wspaniale smakuje z pumperniklem.
Dla 4 osob:150 g crema fraichepo lyzce
musztardy
, posiekanej
natki pietruszki
, posiekanego
szczypiorku
i
soku z cytryny
sol,
pieprz
, slodka mielona
papryka
Mieso
ryby
oddzielic od skory i osci, rozgniesc widelcem, wymieszac z creme fraiche,
musztarda
i
ziolami
. Przyprawic
sokiem z cytryny
,
sola
,
pieprzem
i
papryka
.
Źródło:
http://zkartoflanegopola.blox.pl/2012/05/Pasta-kanapkowa-z-wedzonego-pstraga.html
Przepisy powiązane
Skandynawskie ziemniaki z sosem musztardowym
PASTA JAJECZNA IDEALNA NA ŚNIADANIE , WSPOMNIENIA Z PRZEDSZKOLA.
Expresowa pasta z sardynek
Sałatka z kurczakiem wędzonym
Rillettes z łososia
Składniki powiązane (0)